Intergas Prestige cv-ketel.

Intergas Prestige

Verleiding in design en techniek.

In uw interieur telt elk detail. Inspelend op de toenemende hang naar kwaliteit en stijl in wonen, komt Intergas met de Prestige. ‘s Werelds eerste cv-ketel die gezien mag worden. De Prestige is een aanwinst in elke ruimte en elk interieur. Een revolutionair concept gebaseerd op een totaal nieuwe visie op cv-techniek. Waarin het design eindelijk de verleidelijke hoofdrol krijgt die ze verdient. Niet eerder gingen comfort, techniek én vormgeving zo harmonieus samen in een cv-ketel.

De Intergas Prestige staat model voor mateloos genieten van comfort in warm wonen en warm water. Jaar in jaar uit. De traploos modulerende regeling reageert automatisch op uw warmtebehoefte. Dit zorgt voor een zeer gelijkmatige en behaaglijke warmte in uw woning, bij verbluffend gunstige energieprestaties. De Prestige biedt namelijk niet alleen HR in centrale verwarming (classificatie HR 107). Maar ook in warm water
(HR ww). Hoe plezierig dát is, ervaart u als de energierekening op de deurmat valt.

De eerste cv-ketel met dubbele HR

Hoog Rendement cv-ketels bestaan al jaren. Het was echter Intergas die als eerste kwam met dubbel HR. Dus: hoog rendement op zowel verwarming als warm water. Deze innovatieve, energiebesparende technologie is uiteraard ook toegepast in de Prestige. Dubbel HR is mogelijk dankzij de gepatenteerde aluminium warmtewisselaar met gescheiden koperen circuits. Deze zorgen ervoor dat ook de energieprestaties van het warmwater-circuit naar HR-niveau worden getild. De Consumentenbond bekroonde deze beproefde, bedrijfszekere techniek al diverse keren met het predikaat ‘Beste Koop’.

Met een rendement van maar liefst 109% voldoet de Intergas Prestige aan de allerhoogste HR-classificatie. In combinatie met het hoge rendement van het warm water levert dat een uitzonderlijk gunstig energieverbruik op. Zeer lage stookkosten dus, in combinatie met een milieuvriendelijk lage NOx-uitstoot. En dat zonder enige concessie aan het warmte- en warmwatercomfort. Integendeel, de Intergas Prestige heeft genoeg capaciteit om uw woning te verwennen met weldadig warmtecomfort en een vorstelijke stroom warm water in keuken en badkamer.Het unieke Intergas Quickfill®-systeem

Uitgevoerd met het unieke Quickfill-systeem

De Intergas Prestige is uitgevoerd met het unieke Quickfill®-systeem. Hierdoor beschikt u over ongelimiteerde hoeveelheden warm water, zonder een seconde te hoeven wachten. Zodra u de kraan openzet, heeft u meteen een royale stroom warm water beschikbaar, zonder tapdrempel. Dit dankzij de combinatie van de gepatenteerde combi-warmtewisselaar en de ingebouwde voorraadboiler. De comfortabele voordelen van Quickfill® merkt u bijvoorbeeld aan de snelheid waarmee uw bad volloopt met warm water. Maar ook in de keuken, waar u vaak kleine hoeveelheden warm water tapt. De cv-ketel hoeft niet telkens aan te slaan. Zo bespaart u extra op energiekosten.

Eenvoudige bediening op afstand

De naam Intergas is synoniem met betrouwbaarheid en innovatie. Dit Nederlands topfabrikaat staat model voor vernieuwende technologie en geruststellende bedrijfszekerheid. Elke Intergas cv-ketel is gebouwd volgens het streng gecontroleerde kwaliteitssysteem ISO 9001. Het CE-keurmerk staat borg voor een veilige werking. Niet voor niets krijgt u uitstekende garanties op de producten. Bovendien heeft de Consumentenbond Intergas-ketels diverse keren bekroond met het predikaat ‘Beste Koop’.

Bekijk de Intergas Prestige cv-ketel:

Intergas PrestigeCW5:
Intergas Prestige (CW6)