Intergas Kombi Kompakt HRE-A cv-ketels.

Intergas HRE-A

Betrouwbaar in warmte

De compacte combiketel voor iedereen

Intergas Verwarming is al jaren de toonaangevende fabrikant op het gebied van HR-combiketels. De vernieuwende technologieën worden vertaald in hoogwaardige producten. In deze brochure maakt u kennis met de Intergas Kombi Kompakt HRE-ketels. De nieuwe generatie HR-combiketels voor nu en in de toekomst.

De combiketel die echt alles combineert

De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels. Het is de combiketel die écht alles combineert.  In dit moderne, compacte designtoestel bevindt zich de baanbrekende technologie die ‘dubbel HR’ wordt genoemd. Dankzij deze technologie combineert de Intergas Kombi Kompakt HRE hoog rendement op tapwater met hoog rendement op verwarming.

Royaal in warmte en warmwater

Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas Kombi Kompakt HRE zorgt daar als geen ander voor. Welk type in uw situatie de beste keuze is, hangt af van uw warmtebehoefte en het gewenste warmwatercomfort. Dankzij het brede aanbod – u kunt kiezen uit CW3, CW4 en CW5 toestellen – weet u zeker dat Intergas ook voor ú de perfecte HRE-ketel heeft.

Zuinig met energie & milieubewust

De Intergas Kombi Kompakt is de enige HR-ketel met hoog rendement op verwarming en een uniek hoog rendement op warmwater. Oftewel: dubbel HR. Het geheim daarvan schuilt in de unieke gepatenteerde dubbele twee-in-één warmtewisselaar, die zorgt voor minimalisatie van warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Het cv-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Het ongekend hoge rendement van de Intergas Kombi Kompakt HRE-ketel verzekert u van een zuinige werking, jaar na jaar.

Dankzij de zuinige werking van de Intergas Kombi Kompakt HRE draagt u ook bij aan de zorg voor het milieu. Door het jaartaprendement tot maar liefst 95,8% wordt het eenvoudiger om te voldoen aan de strenge eisen van de EPN (voor nieuwbouw) of EPBD (voor bestaande bouw). Bovendien voldoen alle Intergas Kombi Kompakt HRE-ketels aan de hoogste Gaskeurclassificatie voor verwarming (HR 107), warmwater (HRww) en het Gaskeurmilieulabel ‘Schonere verbranding’.

De Intergas Kombi Kompkt HRE is nu ook verkrijgbaar met A label pomp

Vooruitlopend op de nieuwe energiewetgeving van 2015 zijn alle HRE toestellen, indien gewenst, nu ook verkrijgbaar met een zeer zuinige A label pomp. Door het toepassen van een A label pomp, welke het opgewarmde water door de cv-installatie circuleert, wordt de energiezuinigheid nòg verder verhoogd. Elke keer als er gebruik wordt gemaakt van de verwarming wordt hiervan geprofiteerd, bovendien levert dit een substantiële bijdrage aan het sparen van het milieu.

Dubbele twee-in-één warmtewisselaar

De dubbele twee-in-één warmtewisselaar van de Intergas Kombi Kompakt HR-ketel is de afgelopen jaren uiterst betrouwbaar gebleken. Intergas onderstreept deze betrouwbaarheid met een garantie van maar liefst 15 jaar op dit cruciale onderdeel. Door de gescheiden koperen circuits voor cv- en warmwater is de Intergas Kombi Kompakt de enige HR-ketel zonder driewegklep. Hiermee is een grote bron van storingen verdwenen.

 

Bekijk de Intergas Kombi Kompkt HRE-A cv-ketels:

Intergas-HRE-A-36-30CW3:
Intergas HRE-A 24/18

CW4:
Intergas HRE-A 28/24

CW5:
Intergas HRE-A 36/30