INSTALLATIE

Energiezuinige en betrouwbare cv-ketel

Met het hoogwaardige assortiment van Intergas heeft u keuze uit de meest energiezuinige cv-ketels met de beste warm waterprestaties en het hoogste warmtecomfort. Kiest u voor Intergas, dan kiest u voor een cv-ketel waar u jarenlang plezier van zult hebben. Bekijk cv-ketels.

Vakkundig en veilig geïnstalleerd

Onze vaste team van monteurs volgen regelmatig cursussen en trainingen, waardoor ze continue op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en over de juiste certificaten beschikken. Zo kunt u erop vertrouwen dat de installatie van uw nieuwe cv-ketel vakkundig en professioneel wordt uitgevoerd.

Concentrische rookgasafvoer

CV-ketels worden door ons standaard voorzien van een concentrische rookgasafvoer. Door het dubbel kanaalsysteem wordt de aanvoer van verse lucht gescheiden van de afvoer van rook- en afvoergassen. Het gevaar op Koolmonoxidevergiftiging wordt verminderd.

Gebeugelde leidingen en rookgaspijpen

Bij de afvoer van rookgassen worden hoge temperaturen bereikt, hierdoor kan het materiaal van de rookgasafvoersystemen uitzetten. Voor extra veiligheid zorgen wij voor een goed gebeugelde afvoersysteem bij het installeren van een nieuwe cv-ketel.

Intergas Incomfort slimme thermostaat

Wij installeren je nieuwe Intergas cv-ketel standaard met een Incomfort slimme thermostaat voor extra gemak en comfort. Lees hier meer over de Intergas Incomfort slimme thermostaat.

Standaard voorzien van vuilfilter

Door vuildeeltjes uit het installatiewater te verwijderen d.m.v. een vuilfilter kunnen storingen en slijtage van de leidingen, pomp en cv-ketel worden vermeden. Een vuilfilter draagt bij aan een langere levensduur van een cv-ketel.

Standaard met Koolmonoxidemelder

Met de door ons meegeleverde Koolmonoxidemelder hoeft u niet bang te zijn voor Koolmonoxidevergiftiging. Mocht er onverhoopt een verhoogde concentratie koolmonoxide ontstaan, dan slaan de C02 sensoren meteen alarm.

Tweejaarlijks All-in onderhoud

Met een tweejaarlijks All-in onderhoudsabonnement komen wij eens in de twee jaar inspectie en onderhoud doen aan uw cv-ketel. U betaalt geen voorrijkosten of kosten voor materiaal en arbeid. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Lees hier meer over het onderhoudsabonnement.